Szolgáltatások


 

 

A Szani-Oil 2000 Kft és a Synlube Kft partnerei üzletmenetét segítendő alábbi szolgáltatásokat nyújtja:

 


Térítésmentes kiszállítás


- A megrendelt terméket a rendeléstől számított 48 órán belül kiszállítjuk amennyiben a termék a raktárunkban található. Amennyiben a megrendelt termék nincs raktáron, a megrendelést várható szállítási határidő megadásával visszaigazoljuk.

 

Műszaki tanácsadás

 

-Igény esetén szakmai tanácsadást nyújtunk a felmerülő műszaki kérdésekre. Amennyiben partnereink igényt tartanak rá, szakmai tréninget biztosítunk szervízes kollégák részére.

 

Veszélyes hulladék elszállítása

 

-Biztosítjuk az olajcsere során keletkezett veszélyes hulladékok ( fáradt olaj, olajszűrő, olajos rongy ) szakszerű elszállíttatását erre jogosult szerződött partnerünkön keresztül. Amennyiben a szilárd hulladék ( olajszűrő, olajos rongy ) kilóban mért mennyisége nem haladja meg a fáradt olaj kilóban mért mennyiségének 30%-át, a keletkezett veszélyes hulladék elszállíttatását térítésmentesen biztosítjuk. Az ezen felüli szilárd hulladék szállítási és megsemmisítési költsége a mindenkor érvényes árszabás szerint történik.

 

A veszélyes hulladék elszállításához a hulladék termelőjének ( ügyfél ) rendelkeznie kell a törvény által előírt azonosítókkal. A szállítás csak abban az esetben valósítható meg, ha minden, az alábbiakban megadott azonosító rendelkezésre áll:


-Cégnév

-Cím

-Telefonszám

-Fax

-Kapcsolattartó

-KÜJ szám

-KTJ szám

-KSH szám

-HRSZ szám

 

A szükséges azonosító számokat az alábbi módon lehet beszerezni:

 


KÜJ szám:


Környezetvédelmi ügyfél jel (KÜJ): természetes személyjogi személy és jogi személyiséggel nem rendelkező szervezet egyedi környezetvédelmi azonosító adata.


-szükséges hozzá a település KSH kódja


KTJ szám:


Környezetvédelmi területi jel (KTJ): környezetvédelmi objektum (pl. telephely) egyedi környezetvédelmi azonosító adata.


-szükséges hozzá: település KSH kódja


-EOV koordináták: (illetékes fölhivataltól kell kikérni) térinformatikai azonosításra szolgálnak, az Egységes Országos Vetületi rendszer szerint


Hová kell benyújtani a KÜJ/KTJ azonosítók igénylésére szolgáló, kitöltött adatlapokat?


A telephely/objektum helye szerint illetékes környezetvédelmi, természetvédelmi és vízügyi felügyelőséghez:


http://www.orszagoszoldhatosag.gov.hu/index.php?akt_menu=219


Az adatlapok és a kitöltési útmutató innen letölthetők: (elég a KAR, KÜJ, KTJ lapok kitöltése)


http://www.kvvm.hu/index.php?pid=9&sid=46&hid=1481


Ha a kérelmező a telephelye tekintetében, a telephelyét érintően hulladékokkal, levegőszennyező pontforrással, felszín alatti vizekkel, stb. kapcsolatos adatszolgáltatásra kötelezett a területi felügyelőség felé, akkor mindenképpen a telephely szerint illetékes felügyelőségnél kell kezdeményezni a KÜJ és KTJ azonosító kiadását. A felügyelőségek illetékességi területét és elérhetőségeit az Országos Környezetvédelmi, Természetvédelmi és Vízügyi Főfelügyelőség (OKTVF) honlapján (www.oktvf.gov.hu) megtalálható.


KSH szám: statisztikai szám első 15 jegye, egyéni vállalkozó esetén az adószámot kell beírni.


Hrsz szám: (illetékes fölhivataltól kell kikérni) a telephelyhez tartozó tulajdoni lapon szereplő helyrajzi szám, a tulajdoni lapon szereplő formának megfelelően.
 

 

Főoldal | Termékek | Szolgáltatások | Hírek | Akciók | Kapcsolat | Mobil termékek | Oldaltérkép
 
    
 
 
Weboldal készítés DreamSite