Termékek

 

 

 

 

 

Az ExxonMobil, a világ legnagyobb olajipari vállalata gyártja a Mobil kenőanyagokat, amelyek már több mint 130 éve egyet jelentenek a csúcsminőséggel a kenéstechnika területén, beleértve a közlekedési és ipari alkalmazásokat. A folyamatos fejlesztéseknek köszönhetően a Mobil kenőanyagokat használják a legspeciálisabb területeken, mint az űrhajózás, a Forma 1 valamint különleges ipari alkalmazásokhoz is.

 

A közlekedési kenőanyagok csúcskategóriás családja a Mobil 1 termékcsalád amelyek teljesen szintetikus alapanyagok felhasználásával készültek. Napjainkban közel 200 országban a vezető kenőanyag márkák egyike. Magyarországon a termékek értékesítése disztribútorokon és viszonteladókon keresztül történik.

 

A Szani-Oil 2000 Kft kiemelkedően magas raktárkészlettel rendelkezik a legtöbb Mobil termék vonatkozásában, mind a közlekedési kenőanyagok mind pedig az ipari kenőanyagok területén beleértve a speciális termékeket is.

 

 

 

 

 

Mobil Delvac kĂŠp

 

 

 

 

 

 

 

 

<< Olajkereső >>

 

<< Biztonsági adatlapok >>

 

<< Személygépjármű kenőanyagok >>


<< Haszongépjármű kenőanyagok >>

 

<< Ipari kenőanyagok >>

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

A 77 Lubricants az egyik legnagyobb független kenőanyag márka Európában. A holland üzem kiváló minőségű és széles körben alkalmazható kenőanyagokat gyárt és forgalmaz. A sokféle alapolajoknak és adalékoknak köszönhetően a szakemberek megtalálják minden kenéstechnikai alkalmazáshoz a legoptimálisabb kenőanyagokat, amelyek megfelelnek a legújabb gépgyártói ( Original Equipment Manufacturers OEM ) előírásoknak és a nemzetközi szabványoknak.

A 77 Lubricants az egyik legnagyobb és legfejlettebb kenőanyag keverőüzemmel rendelkezik Hollandiában. Az éves termelési kapacitása 130.000 tonna kenőanyag késztermék amelyet több mint 60 tartályban tárolnak. Az alapolaj tároló űrtartalma 17 millió liter, és több raktár áll rendelkezésre a csomagolt termékek raktározására.

 

Az ISO 2001 tanúsítvánnyal rendelkező keverőüzemben egy teljesen felszerelt laboratórium is megtalálható, amely garantálja a termékek minőségének 100 százalékos megfelelését, valamint lehetővé teszi az "olaj elemzések szolgáltatás" programot.

 

A 77 Lubricants mint egy nemzetközi márka, a legmagasabb minőségű, kifinomult termékcsalád amely kapható egész Európában.


A 77 Lubricants minden termékét a helyi forgalmazókon, disztribútorokon keresztül értékesíti, amely biztosítja a lehető legjobb szolgáltatást a végfelhasználók felé. Magyarországon a Szani-Oil 2000 Kft képviseli a 77 Lubricants márkát, biztosítva a teljes termékpalettát az ország egész területén.

 

 

 

 

 

 

 

<< termékkatalógus >>

 

 

 

<< olajkereső >>

 

 

<< gépgyártói jóváhagyások letöltése >>

 

 

 


 

 

Havoline termékek

 

 

A TEXACO kenőanyagokat a világ egyik legnagyobb olajtársasága, az amerikai Chevron gyártja. A bázisolaj az USA-ban készül majd Belgiumban, Ghent melletti (Boom) keverőüzemben állítják elő a kiváló minőségű készterméket.

 

 

 

Európában a személygépjármű kenőanyagokat Havoline márkanéven forgalmazzák. A Havoline márka több mint 110 éve, 1904 óta a folyamatos fejlesztéseknek köszönhetően egyet jelent a prémium kategóriás motorolajokkal.

 

 


 

 

 

A Chevron kenőanyagok legfőbb jellemzője a megbízhatóság. A haszongépjármű dízelmotorok megfelelő kenése többet követel meg egy belső védőréteg létrehozásánál. A DELO haszongépjármű motorolajai biztosítják a megfelelő korom-diszpergenciát, kopásvédelmet és az iszapképződés csökkentését a motor élettartamának meghosszabbítása, illetve az üzemanyag- és olajfogyasztás csökkentése érdekében.

 

 

A Delo ISOSYN  technológia a prémium minőségű alapolajok, a nagy teljesítményű adalékok és a Chevron vegyipari szakértelmét ötvözve nyújtja azt a teljesítményt amely kiemelkedő védelmet biztosít a dízelmotorok alkatrészei számára.

 

 

 

 

 

 

<< Olajkereső >>

 

<< Biztonsági Adatlapok >>

 

<< Havoline személyautó termékkatalógus >>

 

<< DELO haszonjármű termékkatalógus >>

 

 

 

 

eni_logo

Az ENI egy integrált energetikai cég. Több mint 77 országban, 78.400 alkalmazottal van jelen az olaj, a gáz, a villamosság előállításában és eladásában, petrolkémiában, olajmezők felkutatásában valamint mérnöki munkában. Magyarországon az AGIP kenőanyagok 1990 óta vannak jelen. A termékek a legszélesebb vevői igényeket is kielégítik a közlekedési és az ipari kenőanyagok területén egyaránt. 2011 évben a személygépjármű motorolaj és motorkerékpár kenőanyag paletta teljes mértékben megújult és Eni márkanéven került forgalomba.

 

Személygépjármű kenőanyagok


 

Motorkerékpár kenőanyagok

 

 

Haszongépjármű kenőanyagok

 

 

Mezőgazdasági kenőanyagok

 


Építőipari kenőanyagok


Kenőzsírok, ipari kenőanyagok

 

 

<< Olajkereső >>


<< Biztonsági adatlapok >>

 

 

A LUKOIL Lubricants gyártóként nagyon komolyan veszi a minőségi és megbízható kenőanyagokért vállalt felelősséget. Több kereskedelmi és ipari üzem beszállítójaként a LUKOIL kenőanyagoknak elsősorban a szállítás területén, de a személyautók és a mezőgazdasági gépek és ipari berendezések esetében is jelentős szerep jut.


A LUKOIL Lubricants Europe Oy 2014-ben megvásárolta az osztrák OMV kenőanyag-üzletágát. A termékek Bécsben, a korábbi OMV gyártóüzemben készülnek.


A hét európai olajfinomítóban és gyárban, többek között a legutóbb átadott termelő és töltő üzemben a Lobau-i olajkikötőben ( Bécs ), a folyamatos fejlesztés által a LUKOIL Lubricants már a járműipar több mint 300 gyártóját sikeresen megnyerte, elsősorban a kritikusnak számító európai piacra szánt kiemelt minőségű olajtermékekkel.

 

Az osztrák piac egyre nagyobb jelentőséget kap. Ennek oka, hogy a LUKOIL erről a székhelyről látja el a közép és nyugat-európai országokat, és nem csak gyártás és fejlesztés területén, hanem egy nagy hatékonyságú disztribúciós hálózat üzemeltetésével. Az osztrák szakemberek több évtizedes tapasztalatai garanciát jelentenek a zökkenőmentes működésre minden területen. 

 

 

Genesis plakĂĄt

 


<< Olajkereső >>


<< Termékkatalógus >>


<< Biztonsági adatlapok >>


<< Videó a Bécsi gyártó üzemről >>
 

Főoldal | Termékek | Szolgáltatások | Hírek | Akciók | Kapcsolat | Mobil termékek | Oldaltérkép
 
    
 
 
Weboldal készítés DreamSite